Vodootporni Samsung Galaxy S4

galaxy s41 Vodootporni Samsung Galaxy S4

Tokom jučerašnje Q&A sesije, predsednik Samsung Gulf ElectronicsYoung Soo Kim je upitan da li kompanija namerava da napravi vodootporne verzije svojih telefona. On je potvrdio da Samsung sprema verziju Galaxy S4 koja će biti otporna na prašinu i vodu, što je svakako dobar korak za Samsung u pogledu konkurentosti.

Navodno, vodootporni GalaxyS4 će biti predstavljen veća za nekoliko nedelja(?!).

Bez obzira na ove najave i radi sprečavanja nesporazuma, niko nije jasno rekao da postoji još jedan Galaxy S4. Pre svega, zbog tržišta gde već mnogo njih poručuje ili čeka na isporuku “standardnog” S4, jer ukoliko bi već najavili vodootpornu verziju verovatno bi bilo mnogo otkazivanja postojećih narudžbi jer bi svako poželeo “napredniju” verziju otpornu na vodu i prašinu.

Naravno, očekuje se posebna cena, s obzirom na funkciju, a onima kojima je to bitno mogu da se odluče za Xperia Z koji skoro sve što ima S4 i to po nižoj ceni. Ostaje da vidimo ima li istine u ovim najavama.

O autoru

Google profile

Bloger www.personalmag.rs/blog Web designer/developer bavi kreiranjem kompletnog i kvalitetnog Web prisustva, Web i interfejs dizajnom, Internet marketingom, Web standardima... Urednik PC magazina, pokretač i urednik personalmag.rs kao i motorblog.rs; saradnik brojnih IT časopisa “Ekonomist / Ebit”, “Internet ogledalo” i “Taboo o svetu marketinga“, “Auto Start“, “FHM” i “Mobi”...