ASUS · Tableti

ASUS MeMO Pad HD 7 u Srbiji po ceni od 17.790 dinara

ASUS-MeMO-Pad-HD-7_2

7-inčni pristupačan ASUS tablet koji ima sve što vam treba po veoma povoljnoj ceni

ASUS Memo Pad HD 7 je solidan  tablet koji ste dugo čekali. Reč je o uređaju koji ima sve što korisnik može poželeti i nudi odlične performanse po veoma pristupačnoj ceni. Spisak karakteristika je impresivan jer su tu procesor sa četiri jezgra, kvalitetni HD IPS ekran, dve kamere, odlična autonomija, GPS, stereo zvučnici, Micro SD slot…

asus

Za bilo koju od ponuđenih boja da se odlučite, Memo Pad HD 7 je tablet sa kojim ćete poželeti da se pohvalite u društvu. Možete birati između sjajne bele, pink i zelene ili mat plave i sive boje kućišta. Kvalitetni materijali i fina završna obrada se podrazumevaju.

Ekran je svakako najvažniji deo svakog tableta, pa će vlasnike Memo Pad HD 7 modela obradovati odlični IPS ekran velikih uglova vidljivosti i HD 1280×800 rezolucije. Uz ASUS Splendid tehnologiju možete prikaz boja prilagoditi svom ukusu.

hd7

Iako u ovoj cenovnoj kategoriji preovladavaju tableti sa dvojezgarnim procesorom, Memo Pad HD 7 nudi mnogo više – moćni procesor sa četiri jezgra, koji ne samo da sa lakoćom izlazi na kraj sa svakodnevnim zadacima, već omogućava i odličnu zabavu uz zahtevne video igre.

Jedno od bitnih unapređenja u odnosu na prethodni model je i prisustvo zadnje kamere rezolucije 5 MP. Zahvaljujući njoj možete snimati video u HD rezoluciji. Naravno, prednja kamera je i dalje tu, rezolucije 1,2 MP za sve vaše video pozive.

Bez dobrog zvuka nema ni zabave, a kod Memo Pad HD 7 tableta se za dobar zvuk brinu kvalitetni stereo zvučnici i ASUS SonicMaster tehnologija.

Najbolji dokaz da se pri kreiranju ovog tableta nije štedelo je i činjenica da baterija omogućava autonomiju do 10 sati. Mesta se našlo i za GPS modul, čitač Mikro SD kartica i Bluetooth 4.0, a sve to je spakovano u samo 302 grama.

Preporučeni članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *