Alcatel

Alcatel X’Pop u ponudi mt:s-a

alcatel-xpop-dual-sim

Alcatel je s početka godine i sada na IFA 2013 predstavio ogroman broj pametnih telefona, i praktično se na velika vrata vratio na tržište mobilnih uređaja. Jedna od njih je i Alcatel One Touch X’Pop.

Radi se o uređaju nespretno  dugačkog koji se dimenzijama ekrana nalazi neposredno ispod modela One Touch Idol, a to se odnosi i na ugrađene kompomente. Alcatel X Pop  poseduje ekran zavidne dijagonale 4,5” rezolucije 960 x 540 pikslela, kakvu imaju recimo LG L9 ili Lenovo A850.

Telefon je saasvim solidno izrađen, poleđina je od mat plastike gumirnaim premazom, te nema otisaka prstiju i odlično naleže u ruci. Oko ekrana ivica je nekih pola milimetra izdignuta  iznad ekrana tako da daje zaštitu staklu ekrana prilikom pada, ali i kad telefon držite licem na dole na površini stola.

Radi prilično brzo s obzirom da dvojezgarni  procesor koji radi na taktu od 1GHz, a ne primeti se ni nedostatak radne memorije iako ima 512MB na raspolaganju.

Iako postoji u mono-SIM verzija, ova koja se nudi u mt:s-u je dual-SIM, što će privući mnoge koji koriste dve mreže, ili jednu prviatnu karticu a jednu poslovnu. Cena mu je u gotov olovini profila koje nudi mt:s samo 1 dinar, a takođe telefon možete kupiti i po maloprodajnoj ceni od 20.000 dinara, bez ugovorne obaveze.

Preporučeni članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *